Afbeelding

Sprite Caravans 2024

Sprite caravan 2024

Sprite 2024: Creating Smiles for life

Een Sprite caravan is een moderne, maar tijdloze verschijning, die door de jaren heen zijn waarde onmiskenbaar aantoont en ook behoudt. Een hele geruststelling bij uw beslissing.

Sprite Mondial 2024: Compact van buiten, ruim van binnen
De Sprite Mondial 2024 serie zijn caravans met een eigentijdse uitstraling en voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting.

Sprite Cruzer 2024: Topserie van Sprite
De topserie van Sprite is geheel vernieuwd, met een nieuw strak front en bijpassende bestickering is deze caravan een opvallende verschijning.

De filosofie van de Swift Group is het vervaardigen van hooggekwalificeerde voertuigen, die door het gebruik van de beste materialen en modernste productiemethoden zorgen voor probleemloos genieten.

Bij de vervaardiging van de Sprite caravans staat veiligheid voorop. Alle Sprite modellen voldoen dan ook aan strenge veiligheidsnormen. Om absolute perfectie te garanderen worden alle caravans uitvoerig getest alvorens ze in productie gaan.

sprite brochure 2024

Sorteren op:
Filters tonen
Bekijk caravan
Sprite Cruzer 475 SR (2024) In de Showroom! (Voorraad) 36.595,00
Sprite Cruzer 475 SR 2024 Bewonder de Sprite Cruzer 475 SR 2024 in onze Showroom! De vernieuwde Sprite Cruzer 475 SR is een lust voor het oog. Met deze mooie caravan neemt u alle luxe van thuis (en meer!) mee naar de camping. Met een lengte van 668 cm is dit de meest compacte caravan van de Cruzer serie. Sprite Cruzer 475 SR: complete en compacte caravan met twee enkele bedden De ruime zitting voorin de Cruzer wordt in een handomdraai omgebouwd tot twee enkele bedden van 200 x 72 cm en 190 x 72 cm. Deze zitting heeft extra dikke kussens met binnenvering. De zittingen zijn voorzien van een neerklapbaar front waardoor u zeer gemakkelijk bij de opbergruimte onderin de banken komt. Middenin de caravan is de luxe keuken gesitueerd. Het duurzame keukenblad is gemaakt van krasvast formica en heeft een extra uitklapbaar aflegblad aan de rechterkant. Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een extra elektrische kookplaat. U kunt uw broodjes lekker opwarmen in de topklasse ovencombinatie incl. grill. En warm zelfs uw kliekjes op in de apart ingebouwde magnetron. Naast de keuken vindt u de grote Dometic Slimline koelkast van 133 liter, met elektronische ontsteking en een uitneembaar vriezergedeelte. De royale toiletruimte beslaat de gehele achterzijde van de Cruzer 475 SR. Hier kunt u uw kleren kwijt in de ruime hangkast, vindt u een Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening, een grote wastafel en een aparte douchecabine. Al met al is deze toiletruimte een genot om u op te frissen voor weer een nieuwe dag op de camping. Met de Sprite Cruzer serie geniet u van een luxe uitneembaar tapijt De Smart++ constructie valt onder de standaarduitrusting van Sprite. De constructie is gemaakt van PU in plaats van hout. Met een polyester front, achterpaneel, dak, de beschermplaat van de onderzijde van de vloer en zijwanden. Ook zijn de binnenwanden en het plafond van polyester. De Cruzer is voorzien van lichtmetalen velgen en is voorbereid voor een fietsendrager en aansluiting van een zonnepaneel. Het Sun Roof (panoramisch dakraam) valt in een kunststof kader met LED verlichting en speakers voor de standaard radio/CD/MP3 speler met bluetooth aansluiting. Stap uit bed en neem het heerlijke luxe (uitneembare) tapijt met uw blote voeten waar. Sprite Cruzer 475 SR standaarduitrusting o.a.: Lichtmetalen velgen Reservewiel op beugel onder caravan AL-KO stabilisator AKS 3004 Luxe uitneembaar tapijt Dimbare spotjes Dometic koelkast (133 liter) Vaste watertank (38 liter) Truma Combi 4 met digitale controle unit voor warm water en verwarming Topklasse ovencombinatie incl. grill Accubox van buitenaf bereikbaar Cruzer 475 SR 2024 serie opties: Verhoging maximaal toelaatbaar gewicht (€ 235,-) ALKO ATC systeem (€ 795,-) Duvalay slaapsysteem Duvalay bedtopper Alle Sprite modellen zijn gebouwd volgens de Europese veiligheidsstandaards.
 • Bouwjaar: 2024
 • Aantal slaapplaatsen: 2
 • Massa ledig gewicht: 1305 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1550 kg gewicht te verhogen tot 1650 kg (optie)
 • In onze showroom: Aanwezig bij Jan Krul Caravans
36.595,00
Bekijk caravan
sprite cruzer 530 SR 2024
Sprite Cruzer 530 SR (2024) in de Showroom ( Voorraad) 38.895,00
Sprite Cruzer 530 SR 2024 Kom de Sprite Cruzer 530 SR 2024 serie in de Showroom bewonderen! Met een totale lengte van 741 cm is de Sprite Cruzer 530 SR een ruime en luxe caravan die u van alle gemakken voorziet. De caravan heeft twee enkele bedden en een aparte zithoek voorin. Sprite Cruzer 530 SR: twee enkele bedden en een aparte zithoek Gaat u met 4 personen kamperen? De ruime zitting voorin de Cruzer kan in een handomdraai omgebouwd worden tot een tweepersoonsbed. Deze zitting heeft extra dikke kussens met binnenvering. De zittingen zijn voorzien van een neerklapbaar front waardoor u zeer gemakkelijk bij de opbergruimte onderin de banken komt. De twee enkele vaste bedden van 200 x 76 cm en 187 x 76 cm zijn in het midden van de caravan gesitueerd. In het midden van de caravan vindt u ook de luxe keuken. Het duurzame keukenblad is gemaakt van krasvast formica en heeft een extra uitklapbaar aflegblad aan de rechterkant. Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een extra elektrische kookplaat. U kunt uw broodjes lekker opwarmen in de topklasse ovencombinatie incl. grill. En warm zelfs uw kliekjes op in de apart ingebouwde magnetron. Tegenover de keuken vindt u de grote Dometic Slimline koelkast van 133 liter, met elektronische ontsteking en een uitneembaar vriezergedeelte. De royale toiletruimte beslaat de gehele achterzijde van de Cruzer 530 SR. Hier vindt u een Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening, een grote wastafel en een aparte douchecabine. Al met al is deze toiletruimte een genot om u op te frissen voor weer een nieuwe dag op de camping. Met de Sprite Cruzer serie geniet u van een extra grote koelkast De Smart++ constructie valt onder de standaarduitrusting van Sprite. De constructie is gemaakt van PU in plaats van hout. Met een polyester front, achterpaneel, dak, de beschermplaat van de onderzijde van de vloer en zijwanden. Ook zijn de binnenwanden en het plafond van polyester. De Cruzer is voorzien van lichtmetalen velgen en is voorbereid voor een fietsendrager en aansluiting van een zonnepaneel. Het Sun Roof (panoramisch dakraam) valt in een kunststof kader met LED verlichting en speakers voor de standaard radio/CD/MP3 speler met bluetooth aansluiting. Stap uit bed en neem het heerlijke luxe (uitneembare) tapijt met uw blote voeten waar. Sprite Cruzer 530 SR standaarduitrusting o.a.: Lichtmetalen velgen Reservewiel op beugel onder caravan AL-KO stabilisator AKS 3004 Luxe uitneembaar tapijt Dimbare spotjes Dometic koelkast (133 liter) Vaste watertank (38 liter) Truma Combi 4 met digitale controle unit voor warm water en verwarming Topklasse ovencombinatie incl. grill Accubox van buitenaf bereikbaar Cruzer 530 SR 2024 serie opties: Verhoging maximaal toelaatbaar gewicht (€ 235,-) ALKO ATC systeem (€ 795,-) Duvalay slaapsysteem Duvalay bedtopper Alle Sprite modellen zijn gebouwd volgens de Europese veiligheidsstandaards.
 • Bouwjaar: 2024
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Massa ledig gewicht: 1400 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1650 kg gewicht te verhogen tot 1750 kg (optie)
 • In onze showroom: Aanwezig bij Jan Krul Caravans
38.895,00
Bekijk caravan
sprite cruzer 535 SR 2024
Sprite Cruzer 535 SR (2024) in de Showroom! (Voorraad) 38.295,00
Sprite Cruzer 535 SR 2024 Kom de Sprite Cruzer 535 SR in de showroom bewonderen! De Sprite Cruzer 535 SR is een ruime en luxe caravan met dezelfde afmetingen als de Cruzer 530 SR, maar dan met een klassieke indeling. In deze caravan ontbreekt het u aan niets! Naast haar standaard uitrusting heeft de Cruzer serie nieuw meubelwerk, zeer moderne apparatuur en een luxe stoffering. Sprite Cruzer 535 SR: klassieke indeling met een frans bed en zeer ruime toiletruimte Gaat u met 4 personen kamperen? De ruime zitting voorin de Cruzer kan in een handomdraai omgebouwd worden tot een tweepersoonsbed. Deze zitting heeft extra dikke kussens met binnenvering. De zittingen zijn voorzien van een neerklapbaar front waardoor u zeer gemakkelijk bij de opbergruimte onderin de banken komt. Het frans bed (200 x 140 cm) is tegen de toiletruimte achterin de caravan gesitueerd, tegenover het frans bed vindt u een grote hangkast. In het midden van de caravan vindt u ook de luxe keuken. Het duurzame keukenblad is gemaakt van krasvast formica en heeft een extra uitklapbaar aflegblad aan de rechterkant. Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een extra elektrische kookplaat. U kunt uw broodjes lekker opwarmen in de topklasse ovencombinatie incl. grill. En warm zelfs uw kliekjes op in de apart ingebouwde magnetron. Tegenover de keuken vindt u de grote Dometic Slimline koelkast van 133 liter, met elektronische ontsteking en een uitneembaar vriezergedeelte. De royale toiletruimte beslaat de gehele achterzijde van de Cruzer 535 SR. Hier vindt u een Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening, een grote wastafel en een aparte douchecabine. Al met al is deze toiletruimte een genot om u op te frissen voor weer een nieuwe dag op de camping. Met de Sprite Cruzer serie geniet u van een extra grote koelkast De Smart++ constructie valt onder de standaarduitrusting van Sprite. De constructie is gemaakt van PU in plaats van hout. Met een polyester front, achterpaneel, dak, de beschermplaat van de onderzijde van de vloer en zijwanden. Ook zijn de binnenwanden en het plafond van polyester. De Cruzer is voorzien van lichtmetalen velgen en is voorbereid voor een fietsendrager en aansluiting van een zonnepaneel. Het Sun Roof (panoramisch dakraam) valt in een kunststof kader met LED verlichting en speakers voor de standaard radio/CD/MP3 speler met bluetooth aansluiting. Stap uit bed en neem het heerlijke luxe (uitneembare) tapijt met uw blote voeten waar. Sprite Cruzer 535 SR standaarduitrusting o.a.: Lichtmetalen velgen Reservewiel op beugel onder caravan AL-KO stabilisator AKS 3004 Luxe uitneembaar tapijt Dimbare spotjes Dometic koelkast (133 liter) Vaste watertank (38 liter) Truma Combi 4 met digitale controle unit voor warm water en verwarming Topklasse ovencombinatie incl. grill Accubox van buitenaf bereikbaar Cruzer 535 SR 2024 serie opties: Verhoging maximaal toelaatbaar gewicht (€ 235,-) ALKO ATC systeem (€ 795,-) Duvalay slaapsysteem Duvalay bedtopper Alle Sprite modellen zijn gebouwd volgens de Europese veiligheidsstandaards.
 • Bouwjaar: 2024
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Massa ledig gewicht: 1390 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1650 kg gewicht te verhogen tot 1750 kg (optie)
 • In onze showroom: Aanwezig bij Jan Krul Caravans
38.295,00
Bekijk caravan
sprite cruzer 540 SR 2024
Sprite Cruzer 540 SR (2024) 40.295,00
Sprite Cruzer 540 SR 2024 De Sprite Cruzer 540 SR is een appartement op wielen! Deze luxe caravan heeft een royale toiletruimte en een aparte slaapkamer achterin. De Cruzer 540 SR is zeer geschikt voor de veeleisende kampeerder die graag alle luxe van thuis mee neemt tijdens het reizen. Sprite Cruzer 540 SR: ruime caravan met een aparte slaapkamer De slaapkamer achterin de Cruzer 540 beschikt over een queensbed. Loopt u naar voren dan gaat u door de toiletruimte heen. Hier vindt u een Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening, een grote wastafel en een aparte douchecabine. Al met al is deze toiletruimte een genot om u op te frissen voor weer een nieuwe dag op de camping. In het midden van de caravan vindt u de luxe keuken. Het duurzame keukenblad is gemaakt van krasvast formica en heeft een extra uitklapbaar aflegblad aan de rechterkant. Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een extra elektrische kookplaat. U kunt uw broodjes lekker opwarmen in de topklasse ovencombinatie incl. grill. En warm zelfs uw kliekjes op in de apart ingebouwde magnetron. Tegenover de keuken vindt u de grote Dometic Slimline koelkast van 133 liter, met elektronische ontsteking en een uitneembaar vriezergedeelte. Gaat u met 4 personen kamperen? De ruime zitting voorin de Cruzer kan in een handomdraai omgebouwd worden tot een tweepersoonsbed. Deze zitting heeft extra dikke kussens met binnenvering. De zittingen zijn voorzien van een neerklapbaar front waardoor u zeer gemakkelijk bij de opbergruimte onderin de banken komt. De Sprite Cruzer serie is er speciaal voor de veeleisende kampeerder De Smart++ constructie valt onder de standaarduitrusting van Sprite. De constructie is gemaakt van PU in plaats van hout. Met een polyester front, achterpaneel, dak, de beschermplaat van de onderzijde van de vloer en zijwanden. Ook zijn de binnenwanden en het plafond van polyester. De Cruzer is voorzien van lichtmetalen velgen en is voorbereid voor een fietsendrager en aansluiting van een zonnepaneel. Het Sun Roof (panoramisch dakraam) valt in een kunststof kader met LED verlichting en speakers voor de standaard radio/CD/MP3 speler met bluetooth aansluiting. Stap uit bed en neem het heerlijke luxe (uitneembare) tapijt met uw blote voeten waar. Sprite Cruzer 540 SR standaarduitrusting o.a.: Lichtmetalen velgen Reservewiel op beugel onder caravan AL-KO stabilisator AKS 3004 Luxe uitneembaar tapijt Dimbare spotjes Dometic koelkast (133 liter) Vaste watertank (38 liter) Truma Combi 4 met digitale controle unit voor warm water en verwarming Topklasse ovencombinatie incl. grill Accubox van buitenaf bereikbaar Cruzer 540 SR 2024 serie opties: Verhoging maximaal toelaatbaar gewicht (€ 235,-) ALKO ATC systeem (€ 795,-) Duvalay slaapsysteem Duvalay bedtopper Alle Sprite modellen zijn gebouwd volgens de Europese veiligheidsstandaards.
 • Bouwjaar: 2024
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Massa ledig gewicht: 1440 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1700 kg gewicht te verhogen tot 1800 kg (optie)
40.295,00

Vragen? Ons deskundige team staat voor u klaar!

074 277 3628
Bekijk caravan
sprite cruzer 550 SR 2024
Sprite Cruzer 550 SR (2024) 44.295,00
Sprite Cruzer 550 SR 2024 De Sprite Cruzer 550 SR is een zeer ruime en luxe caravan. Zeer geschikt voor de veeleisende kampeerder. In deze caravan ontbreekt het u aan niets! Naast haar standaard luxe uitrusting heeft de Cruzer serie nieuw meubelwerk, zeer moderne apparatuur en een luxe stoffering. Sprite Cruzer 550 SR: ruim en luxe caravan met een queensbed Het queensbed (200 x 150 cm) is tegen de toiletruimte achterin de Cruzer 550 SR gesitueerd. Aan beide zijden van het queensbed vindt u twee grote hangkasten. Gaat u met 4 personen kamperen? De ruime zitting voorin de Cruzer kan in een handomdraai omgebouwd worden tot een tweepersoonsbed. Deze zitting heeft extra dikke kussens met binnenvering. De zittingen zijn voorzien van een neerklapbaar front waardoor u zeer gemakkelijk bij de opbergruimte onderin de banken komt. In het midden van de caravan vindt u de luxe keuken. Het duurzame keukenblad is gemaakt van krasvast formica en heeft een extra uitklapbaar aflegblad aan de rechterkant. Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een extra elektrische kookplaat. U kunt uw broodjes lekker opwarmen in de topklasse ovencombinatie incl. grill. En warm zelfs uw kliekjes op in de apart ingebouwde magnetron. Tegenover de keuken vindt u de grote Dometic Slimline koelkast van 133 liter, met elektronische ontsteking en een uitneembaar vriezergedeelte. De royale toiletruimte beslaat de gehele achterzijde van de Cruzer 550 SR. Hier vindt u een Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening, een grote wastafel en een aparte douchecabine. Al met al is deze toiletruimte een genot om u op te frissen voor weer een nieuwe dag op de camping. Met de Sprite Cruzer serie geniet u van een extra grote koelkast De Smart++ constructie valt onder de standaarduitrusting van Sprite. De constructie is gemaakt van PU in plaats van hout. Met een polyester front, achterpaneel, dak, de beschermplaat van de onderzijde van de vloer en zijwanden. Ook zijn de binnenwanden en het plafond van polyester. De Cruzer is voorzien van lichtmetalen velgen en is voorbereid voor een fietsendrager en aansluiting van een zonnepaneel. Het Sun Roof (panoramisch dakraam) valt in een kunststof kader met LED verlichting en speakers voor de standaard radio/CD/MP3 speler met bluetooth aansluiting. Stap uit bed en neem het heerlijke luxe (uitneembare) tapijt met uw blote voeten waar. Sprite Cruzer 550 SR standaarduitrusting o.a.: Lichtmetalen velgen Reservewiel op beugel onder caravan AL-KO stabilisator AKS 3004 Luxe uitneembaar tapijt Dimbare spotjes Dometic koelkast (133 liter) Vaste watertank (38 liter) Truma Combi 4 met digitale controle unit voor warm water en verwarming Topklasse ovencombinatie incl. grill Accubox van buitenaf bereikbaar Cruzer 550 SR 2024 serie opties: Verhoging maximaal toelaatbaar gewicht (€ 235,-) ALKO ATC systeem (€ 795,-) Duvalay slaapsysteem Duvalay bedtopper Alle Sprite modellen zijn gebouwd volgens de Europese veiligheidsstandaards.
 • Bouwjaar: 2024
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Massa ledig gewicht: 1480 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1700 kg gewicht te verhogen tot 1800 kg (optie)
44.295,00
Bekijk caravan
sprite cruzer 635 SR 2024
Sprite Cruzer 635 SR (2024) 46.695,00
Sprite Cruzer 635 SR 2024 De Sprite Cruzer 635 SR is de meest ruime caravan van de Cruzer 2024 serie. Deze caravan is zeer ruim opgezet, met een grote toiletruimte en een zeer royale slaapkamer met queensbed. Wilt u niet inleveren op ruimte en luxe tijdens het kamperen? Dan is deze Cruzer 635 perfect voor u! Sprite Cruzer 635 SR: het ruime luxepaard van de Cruzer 2024 serie De slaapkamer achterin deze Cruzer 635 beschikt over een queensbed van 200 x 150 cm. Aan beide zijden zijn twee grote kasten geplaatst waar u o.a. uw kleren in kunt hangen. Loopt u naar voren door de caravan dan loopt u door de royale toiletruimte. Hier vindt u een Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening, een grote wastafel en een aparte douchecabine. Al met al is deze toiletruimte een genot om u op te frissen voor weer een nieuwe dag op de camping. In het midden van de caravan vindt u de luxe keuken. Het duurzame keukenblad is gemaakt van krasvast formica en heeft een extra uitklapbaar aflegblad aan de rechterkant. Het kookstel is voorzien van 3 gaspitten met vlamuitvalbeveiliging, elektronische ontsteking en een extra elektrische kookplaat. U kunt uw broodjes lekker opwarmen in de topklasse ovencombinatie incl. grill. En warm zelfs uw kliekjes op in de apart ingebouwde magnetron. Tegenover de keuken vindt u de grote Dometic Slimline koelkast van 133 liter, met elektronische ontsteking en een uitneembaar vriezergedeelte. Gaat u met 4 personen kamperen? De ruime zitting voorin de Cruzer kan in een handomdraai omgebouwd worden tot een tweepersoonsbed. Deze zitting heeft extra dikke kussens met binnenvering. De zittingen zijn voorzien van een neerklapbaar front waardoor u zeer gemakkelijk bij de opbergruimte onderin de banken komt. Met de Sprite Cruzer serie geniet u van een extra grote koelkast De Smart++ constructie valt onder de standaarduitrusting van Sprite. De constructie is gemaakt van PU in plaats van hout. Met een polyester front, achterpaneel, dak, de beschermplaat van de onderzijde van de vloer en zijwanden. Ook zijn de binnenwanden en het plafond van polyester. De Cruzer is voorzien van lichtmetalen velgen en is voorbereid voor een fietsendrager en aansluiting van een zonnepaneel. Het Sun Roof (panoramisch dakraam) valt in een kunststof kader met LED verlichting en speakers voor de standaard radio/CD/MP3 speler met bluetooth aansluiting. Stap uit bed en neem het heerlijke luxe (uitneembare) tapijt met uw blote voeten waar. Sprite Cruzer 635 SR standaarduitrusting o.a.: Lichtmetalen velgen Reservewiel op beugel onder caravan AL-KO stabilisator AKS 3004 Luxe uitneembaar tapijt Dimbare spotjes Dometic koelkast (133 liter) Vaste watertank (38 liter) Truma Combi 4 met digitale controle unit voor warm water en verwarming Topklasse ovencombinatie incl. grill Accubox van buitenaf bereikbaar Cruzer 635 SR 2024 serie opties: Verhoging maximaal toelaatbaar gewicht (€ 235,-) ALKO ATC systeem (€ 795,-) Duvalay slaapsysteem Duvalay bedtopper Alle Sprite modellen zijn gebouwd volgens de Europese veiligheidsstandaards.
 • Bouwjaar: 2024
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Massa ledig gewicht: 1585 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1900 kg gewicht te verhogen tot 2000 kg (optie)
46.695,00
Bekijk caravan
sprite mondial 370 SE 2024
Sprite Mondial 370 SE (2024) In de Showroom! (Voorraad) 28.395,00
Sprite Mondial 370 SE 2024 Bewonder de Sprite Mondial 370 SE in onze Showroom! De Sprite Mondial 370 SE is een caravan met een eigentijdse uitstraling en voorzien van een uitgebreide standaarduitrusting. De Mondial 370 SE is voorzien van twee enkele lengtebedden, een volledige keuken een een ruime toiletruimte. De Sprite Mondial 370 SE 2024 serie met twee enkele bedden De zithoek van de Sprite Mondial 370 is voorin de caravan gesitueerd. De topkwaliteit kussens in de zitting zijn extra dik met een comfortabele binnenvering. Voor volledige bereikbaarheid bestaat de zitting uit een compleet neerklapbaar front. De zittingen kunnen binnen een handomdraai tot twee zeer comfortabele enkele bedden gemaakt worden van 200 x 74 cm en 190 x 74 cm. De luxe keuken bevindt zich achterin de Mondial en is voorzien van een RVS wasbak met luxe mengkraan, uitneembare afdruipplaat met speciale opbergplaats en duurzaam afgewerkt keukenblad voorzien van krasvast formica. Kook een gehele maaltijd op de 3 gaspitten en bewaar de kliekjes in de Dometic koelkast van 98 liter met elektronische ontsteking en uitneembaar vriezer gedeelte. Naast de keuken vindt u de royale toiletruimte. Hier heeft u genoeg ruimte om u op te frissen voor weer een nieuwe dag. De ruimte is o.a. voorzien van een Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening en kranen in chroomafwerking. De Sprite Mondial 370 SE 2024 is voorzien van een SMART++ constructie In de Sprite Mondial 370 SE vindt u een tv-aansluitpunt, volledig beschermd elektrisch systeem met minimaal 4 stopcontacten en meerdere USB stopcontacten. In het controlepaneel controleert u o.a. het 12V systeem met accu conditiemeter en pompschakelaar. De indirecte verlichting boven de bovenkastjes geven een sfeervol geheel. De SMART++ constructie van de Mondial 370 is gemaakt van PU i.p.v. hout. Het heeft een polyester front, achterpaneel, dak en zijwanden, polyester binnenwanden en plafond, én een polyester beschermplaat aan de onderzijde van de vloer. Het front heeft 3 voorramen en een mooi groot Sun Roof, het Sun Roof is een panoramisch dakraam met een buitengewone lichtinval. Ook het heki dakluik van 70 x 50 cm zet de Mondial in het zonnetje. De lichtmetalen velgen geven de caravan haar sportieve en robuuste uiterlijk. Sprite Mondial 370 SE 2024 standaard uitrusting o.a.: Radio CD MP3 speler met bluetooth aansluiting AL-KO stabilisator AKS 3004 Vaste watertank (38 liter) Truma verwarming 3kW op gas en elektrische verwarming 2kW Rondverwarming 5 liter warmwatersysteem op elektriciteit Voorbereid voor fietsendrager Mondial 370 SE 2024 serie opties: Verhoging maximaal toelaatbaar gewicht (€ 235,-) ALKO ATC systeem (€ 795,-) Uitneembaar tapijt (€ 295,-) Duvalay slaapsysteem Duvalay bedtopper Alle Sprite modellen zijn gebouwd volgens de Europese veiligheidsstandaards.
 • Bouwjaar: 2024
 • Aantal slaapplaatsen: 2
 • Massa ledig gewicht: 950 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1150 kg gewicht te verhogen tot 1350 kg (optie)
 • In onze showroom: Aanwezig bij Jan Krul Caravans
28.395,00
Bekijk caravan
Sprite mondial 420 SE 2024
Sprite Mondial 420 SE (2024) 30.995,00
Sprite Mondial 420 SE 2024 De Sprite Mondial 420 SE is een luxe maar toch compacte caravan met twee enkele bedden, royale keuken en een zeer ruime toiletruimte met aparte douchecabine. De Sprite Mondial 420 SE 2024 serie is voorzien van een zeer ruime toiletruimte met aparte douchecabine De zithoek van de Sprite Mondial 420 is voorin de caravan gesitueerd. De topkwaliteit kussens in de zitting zijn extra dik met een comfortabele binnenvering. Voor volledige bereikbaarheid bestaat de zitting uit een compleet neerklapbaar front. De zittingen kunnen binnen een handomdraai tot twee zeer comfortabele enkele bedden gemaakt worden van 200 x 74 cm en 185 x 74 cm. De luxe keuken bevindt zich langs de zijwand van de Mondial en is voorzien van een RVS wasbak met luxe mengkraan, uitneembare afdruipplaat met speciale opbergplaats en duurzaam afgewerkt keukenblad voorzien van krasvast formica. Maak gebruik van de topklasse ovencombinatie inclusief grill. Kook een gehele maaltijd op de 3 gaspitten en bewaar de kliekjes in de Dometic koelkast van 98 liter met elektronische ontsteking en uitneembaar vriezer gedeelte. Achterin de Mondial 420 SE vindt u de zeer royale toiletruimte. Hier heeft u genoeg ruimte om u op te frissen voor weer een nieuwe dag. De ruimte is o.a. voorzien van een aparte douchecabine, hangkast, Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening en kranen in chroomafwerking. De Sprite Mondial 420 SE 2024 is biedt alles wat een moderne kampeerder nodig heeft In de Sprite Mondial 420 SE vindt u een tv-aansluitpunt, volledig beschermd elektrisch systeem met minimaal 4 stopcontacten en meerdere USB stopcontacten. In het controlepaneel controleert u o.a. het 12V systeem met accu conditiemeter en pompschakelaar. De indirecte verlichting boven de bovenkastjes geven een sfeervol geheel. De SMART++ constructie van de Mondial 420 is gemaakt van PU i.p.v. hout. Het heeft een polyester front, achterpaneel, dak en zijwanden, polyester binnenwanden en plafond, én een polyester beschermplaat aan de onderzijde van de vloer. Het front heeft 3 voorramen en een mooi groot Sun Roof, het Sun Roof is een panoramisch dakraam met een buitengewone lichtinval. Ook het heki dakluik van 70 x 50 cm zet de Mondial in het zonnetje. De lichtmetalen velgen geven de caravan haar sportieve en robuuste uiterlijk. Sprite Mondial 420 SE 2024 standaard uitrusting o.a.: Radio CD MP3 speler met bluetooth aansluiting AL-KO stabilisator AKS 3004 Topklasse ovencombinatie inclusief grill Aparte douchecabine Vaste watertank (38 liter) Truma verwarming 3kW op gas en elektrische verwarming 2kW Rondverwarming 5 liter warmwatersysteem op elektriciteit Voorbereid voor fietsendrager Mondial 420 SE 2024 serie opties: Verhoging maximaal toelaatbaar gewicht (€ 235,-) ALKO ATC systeem (€ 795,-) Uitneembaar tapijt (€ 295,-) Duvalay slaapsysteem Duvalay bedtopper Alle Sprite modellen zijn gebouwd volgens de Europese veiligheidsstandaards.
 • Bouwjaar: 2024
 • Aantal slaapplaatsen: 2
 • Massa ledig gewicht: 1045 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1300 kg gewicht te verhogen tot 1350 kg (optie)
30.995,00
Bekijk caravan
sprite mondial 470 SE 2024
Sprite Mondial 470 SE (2024) 32.595,00
Sprite Mondial 470 SE 2024 De Sprite Mondial 470 SE is een luxe en ruime caravan met een klassieke indeling met zithoek, royale keuken, ruime toiletruimte en een frans bed. De Sprite Mondial 470 SE 2024 serie heeft een klassieke indeling met een frans bed De zithoek van de Sprite Mondial 470 is voorin de caravan gesitueerd. De topkwaliteit kussens in de zitting zijn extra dik met een comfortabele binnenvering. Voor volledige bereikbaarheid bestaat de zitting uit een compleet neerklapbaar front. Gaat u met 4 personen overnachten in de caravan? De zitting kan worden omgebouwd tot een comfortabel tweepersoonsbed van 206 x 142 cm. De luxe keuken bevindt zich langs de zijwand van de Mondial 470 SE en is voorzien van een RVS wasbak met luxe mengkraan, uitneembare afdruipplaat met speciale opbergplaats en duurzaam afgewerkt keukenblad voorzien van krasvast formica. Aan de zijkant creëert het uitklapbaar aflegblad extra ruimte. Maak gebruik van de topklasse ovencombinatie inclusief grill. Kook een gehele maaltijd op de 3 gaspitten en bewaar de kliekjes in de Dometic koelkast van 98 liter met elektronische ontsteking en uitneembaar vriezer gedeelte. Achterin de Mondial 470 SE vindt u het fransbed van 200 x 140 cm. Naast het frans bed kunt u zich opfrissen bij het fonteintje. De Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening bevindt zich achter de deur in de hoek. Vertoef in de zithoek van de Sprite Mondial 470 SE 2024 onder de Sun Roof In de Sprite Mondial 470 SE vindt u een tv-aansluitpunt, volledig beschermd elektrisch systeem met minimaal 4 stopcontacten en meerdere USB stopcontacten. In het controlepaneel controleert u o.a. het 12V systeem met accu conditiemeter en pompschakelaar. De indirecte verlichting boven de bovenkastjes geven een sfeervol geheel. De SMART++ constructie van de Mondial 420 is gemaakt van PU i.p.v. hout. Het heeft een polyester front, achterpaneel, dak en zijwanden, polyester binnenwanden en plafond, én een polyester beschermplaat aan de onderzijde van de vloer. Het front heeft 3 voorramen en een mooi groot Sun Roof, het Sun Roof is een panoramisch dakraam met een buitengewone lichtinval. Ook het heki dakluik van 70 x 50 cm zet de Mondial in het zonnetje. De lichtmetalen velgen geven de caravan haar sportieve en robuuste uiterlijk. Sprite Mondial 470 SE 2024 standaard uitrusting o.a.: Radio CD MP3 speler met bluetooth aansluiting AL-KO stabilisator AKS 3004 Topklasse ovencombinatie inclusief grill Vaste watertank (38 liter) Truma verwarming 3kW op gas en elektrische verwarming 2kW Rondverwarming 5 liter warmwatersysteem op elektriciteit Voorbereid voor fietsendrager Mondial 470 SE 2024 serie opties: Verhoging maximaal toelaatbaar gewicht (€ 235,-) ALKO ATC systeem (€ 795,-) Uitneembaar tapijt (€ 295,-) Duvalay slaapsysteem Duvalay bedtopper Alle Sprite modellen zijn gebouwd volgens de Europese veiligheidsstandaards.
 • Bouwjaar: 2024
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Massa ledig gewicht: 1145 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1400 kg gewicht te verhogen tot 1500 kg (optie)
32.595,00
Bekijk caravan
Sprite mondial 490 SE 2024
Sprite Mondial 490 SE (2024) 33.995,00
Sprite Mondial 490 SE 2024 De Sprite Mondial 490 SE is de meest ruime Mondial uitvoering. De Mondial 490SE beschikt over twee enkele vaste bedden en een aparte zithoek. zeer geschikt voor een moderne kampeerder die van ruimte en luxe houdt. De Sprite Mondial 490 SE met 2 enkele bedden én een aparte zithoek De zithoek van de Sprite Mondial 490 is voorin de caravan gesitueerd. De topkwaliteit kussens in de zitting zijn extra dik met een comfortabele binnenvering. Voor volledige bereikbaarheid bestaat de zitting uit een compleet neerklapbaar front. Gaat u met 4 personen overnachten in de caravan? De zitting kan worden omgebouwd tot een comfortabel tweepersoonsbed van 206 x 142 cm. De luxe keuken bevindt zich langs de zijwand van de Mondial 490 SE en is voorzien van een RVS wasbak met luxe mengkraan, uitneembare afdruipplaat met speciale opbergplaats en duurzaam afgewerkt keukenblad voorzien van krasvast formica. Aan de zijkant creëert het uitklapbaar aflegblad extra ruimte. Maak gebruik van de topklasse ovencombinatie inclusief grill. Kook een gehele maaltijd op de 3 gaspitten en bewaar de kliekjes in de Dometic koelkast van 98 liter met elektronische ontsteking en uitneembaar vriezer gedeelte. Loopt u verder naar achter in de Mondial 490 SE dan vindt u de twee enkele lengtebedden van 195 x 75 en 190 x 75 cm. Helemaal achter De Thetford cassettetoilet met aparte watervoorziening bevindt zich achter de deur in de hoek. De Sprite Mondial 490 SE is de ruimste caravan in de Mondial 2024 serie In de Sprite Mondial 490 SE vindt u een tv-aansluitpunt, volledig beschermd elektrisch systeem met minimaal 4 stopcontacten en meerdere USB stopcontacten. In het controlepaneel controleert u o.a. het 12V systeem met accu conditiemeter en pompschakelaar. De indirecte verlichting boven de bovenkastjes geven een sfeervol geheel. De SMART++ constructie van de Mondial 420 is gemaakt van PU i.p.v. hout. Het heeft een polyester front, achterpaneel, dak en zijwanden, polyester binnenwanden en plafond, én een polyester beschermplaat aan de onderzijde van de vloer. Het front heeft 3 voorramen en een mooi groot Sun Roof, het Sun Roof is een panoramisch dakraam met een buitengewone lichtinval. Ook het heki dakluik van 70 x 50 cm zet de Mondial in het zonnetje. De lichtmetalen velgen geven de caravan haar sportieve en robuuste uiterlijk. Sprite Mondial 490 SE 2024 standaard uitrusting o.a.: Radio CD MP3 speler met bluetooth aansluiting AL-KO stabilisator AKS 3004 Topklasse ovencombinatie inclusief grill Vaste watertank (38 liter) Truma verwarming 3kW op gas en elektrische verwarming 2kW Rondverwarming 5 liter warmwatersysteem op elektriciteit Voorbereid voor fietsendrager Mondial 490 SE 2024 serie opties: Verhoging maximaal toelaatbaar gewicht (€ 235,-) ALKO ATC systeem (€ 795,-) Uitneembaar tapijt (€ 295,-) Duvalay slaapsysteem Duvalay bedtopper Alle Sprite modellen zijn gebouwd volgens de Europese veiligheidsstandaards.
 • Bouwjaar: 2024
 • Aantal slaapplaatsen: 4
 • Massa ledig gewicht: 1225 kg
 • Max. toelaatbare gewicht: 1450 kg gewicht te verhogen tot 1600 kg (optie)
33.995,00