Afbeelding

Sprite Caravans 2019

Bekijk hier de Sprite Caravans brochure van 2019

Sprite caravans zijn afkomstig uit de fabrieken van Engelands grootste producent van toercaravans: Swift Group Limited. Swift vervaardigt in haar 47 hectare grote productiefaciliteit, gevestigd in het Engelse Cottingham, meer dan 14000 caravans, campers en stacaravans onder de merknamen Swift en Sprite.

Het aanbod van Sprite Caravans bestaat uit 4 series:

Basecamp: een caravan met een eigentijdse uitstraling. De nieuwe aerodynamische daklijn, ruige spoilers en het sportieve buitendesign geven het al aan: dit is een caravan voor de avonturier.

Sprite Alpine Sport: biedt al jaren veel vakantieplezier met een uitgekiende standaarduitrusting, waartoe onder andere een 110 liter koelkast, een 3 pits gasstel, warm water via de 5 liter Truma boiler, kussens met binnenvering en koudschuimmatrassen op de vaste bedden behoren.

Sprite Cruzer: geeft nog immer de trend aan, niet alleen met het design, maar ook met een uitrusting waar men U tegen zegt.

Sprite Mondial: Mooi, modern en rijk uitgerust, dat is de nieuwe Sprite Mondial! Van buiten, maar ook binnenin, is het succesnummer van afgelopen seizoen volledig vernieuwd.

Sorteren op:
Filters tonen