Afbeelding

Sprite Caravans 2020

Sprite geeft op alle modellen 3 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar garantie op vochtinwerking (informeer naar de voorwaarden).

Sprite caravans zijn afkomstig uit de fabrieken van Engelands grootste producent van toercaravans: Swift Group Limited. Swift vervaardigt in haar 47 hectare grote productiefaciliteit, gevestigd in het Engelse Cottingham, meer dan 14000 caravans, campers en stacaravans onder de merknamen Swift en Sprite.

Het aanbod van Sprite Caravans bestaat uit 4 series:

Basecamp: een caravan met een eigentijdse uitstraling. De nieuwe aerodynamische daklijn, ruige spoilers en het sportieve buitendesign geven het al aan: dit is een caravan voor de avonturier.

Sprite Alpine Sport: biedt al jaren veel vakantieplezier met een uitgekiende standaarduitrusting, waartoe onder andere een 110 liter koelkast, een 3 pits gasstel, warm water via de 5 liter Truma boiler, kussens met binnenvering en koudschuimmatrassen op de vaste bedden behoren.

Sprite Cruzer: geeft nog immer de trend aan, niet alleen met het design, maar ook met een uitrusting waar men U tegen zegt. Nieuw aan de top is de indeling Cruzer 635 SR: een extra brede tandemasser met kingsize bed en bovenop de uitgebreide standaarduitrusting nog een hoge koelkast van 132 liter

Sprite Mondial: Mooi, modern en rijk uitgerust, dat is de nieuwe Sprite Mondial! De Mondial serie wordt uitgebreid met de 495 SE indeling. Een mooie ruime caravan waarvoor topmodel Cruzer 495 SR als uitgangspunt diende. De Mondial 495 SE heeft net als alle Mondial modellen een eigentijds interieur met comfortabele zitbanken en een prachtige ruime keuken met ovencombinatie. 

Sorteren op:
Filters tonen

Vragen? ons deskundige team staat voor u klaar!

074 277 3628