Verhuur

Camperverhuur

Wilt u met de camper op vakantie maar er geen aanschaffen? Dan is een camper huren wat voor u!
Wij werken samen met 
Leem Camperverhuur.

Leem Camperverhuur is een gespecialiseerd bedrijf in de verhuur van campers, het bedrijf is ontstaan door hun passie voor kamperen. De campers van Leem Camperverhuur zijn technisch op en top nagekeken en krijg jaarlijkse gascontroles. De campers worden grondig gereinigd, zodat u altijd met een schone camper op vakantie gaat.

Camper huren

Met een huurcamper kunt u gaan en staan waar u wilt. Ontdek de mooiste plekken en geniet van de mooie natuur en aantrekkelijke steden. Zonder dat u een camper aan hoeft te schaffen! De campers van Leem Camperverhuur voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidseisen.

camper huren

Leem Camperverhuur

Leem Camperverhuur is ontstaan door een passie voor kamperen. Ze zijn gespecialiseerd in de verhuur van campers. Leem Camperverhuur ziet het als hun taak om u een onvergetelijke vakantie

te bezorgen met een geweldige camper. Leem Camperverhuur hoopt u snel te verwelkomen en helpt u graag met het realiseren van een onvergetelijke vakantie.

Huurcamper aanbod

Vanaf €80,- per nacht heeft u al een compleet ingerichte camper. Klik hier voor het camper aanbod van Leem Camperverhuur.